Hana Environmental Design Studio

Hana Environmental Design Studio

0.00

Hana, Maui

Line and Space’s 2,700 square foot live/work studio is designed as a progression of closed to openness, arranged with service spaces to the north and floor to ceiling glass along the south to take full advantage of magnificent views of the Pacific Ocean and surrounding landscape. The building is elevated above the landscape on two concrete masonry cores, which free the ground plane for gathering spaces, helps keep the building dry by allowing wind to move through, discourages animals from entering, and allows the natural landscape to remain largely unaffected. The living spaces can be opened by way of large sliding glass doors to a cantilevered deck that surrounds the building, de-materializing the boundaries between inside and outside. A long, low roof plane provides shelter from heavy rains, shade for glazing, and reduces glare on interior spaces. Line and Space served as architect and builder for the Studio.

Add To Cart